Seminar realistične samoobrambe

Realistične metode samoobrambe

Moderator: Igor R.

Seminar realistične samoobrambe

OdgovorNapisal/-a udovich » Po Nov 03, 2008 12:24 pm

Seminar realistične samoobrambe "Guided Chaos" v Kopru
"Close Combat into Guided Chaos"
Slika
Društvo naprednih obrambno-borilnih metod v sodelovanju s Samoobramba.net organizira v soboto, 22. novembra 2008, v Kopru intenzivni seminar realistične samoobrambe z naslovom "Close Combat into Guided Chaos".
Na seminarju bo prikazan edinstveni sistem realistične samoobrambe »Guided Chaos« ( www.attackproof.com ), poznan tudi kot Ki Chuan Do, katerega je leta 1978 razvil bivši New Yorški policist in forenzični kriminalist (ekspert za dinamiko nasilja) John Perkins. Perkins je Guided Chaos zasnoval predvsem na elementih bojevanja od blizu (Close Quarter Combat) zavezniških specialnih enot med 2. svetovno vojno (WWII Combatives), principih Combat Tai Chi-ja in indijanskem načinu bojevanja na tleh. Za Guided Chaos je značilno da ne temelji na treniranju vnaprej določenih tehnik ampak da krepi uporabo spontanosti, kreativnosti in prilagodljivosti. Z razvijanjem spretnosti kot so koordiniranost, sproščenost, ravnotežje in senzibilnost se spodbuja podzavestno in naravno gibanje (nekateri to pojmujejo kot »Chi«).

To bo prvi seminar tega sistema v Sloveniji! Program seminarja bo zajemal predvsem naslednje tematike: Awareness (zavedanje okolice), Mindset (umska naravnanost), Pre-Emptive Strike (prvi/preventivni udarec), Close Combat Strikes (osnovne WWII Combatives tehnike), Balance (ravnotežje), Loosenes (sproščenost), Sensitivity (dotična občutljivost), Power (moč udarcev) in Contact Flow (Free-from sensitivity drill – vadba senzibilnosti).
Več o programu seminarja si lahko ogledate tukaj: http://www.martialrealists.com/seminars.html#SLOVENIA

Seminar bo izvedel in vodil inštruktor David Randel Jr. ( www.davidrandeljr.com ). David je neposreden učenec mojstra Johna Perkinsa od leta 1990. Je mojster 4. stopnje Ki Chuan Do / Guided Chaos ter vodi tečaje samoobrambe v New Yorku. Ima izkušnje s treniranjem tako policijskih in vojaških pripadnikov kot tudi mojstrov borilnih veščin. Ravno tako ima tudi številne izkušnje kot varnostnik ter nastopa v knjigi Attack Proof in v številnih Attack Proof DVD-jih. Poznan je po tem, da zna iz posameznika povleči ven njegove naravne borbene sposobnosti.

Seminar bo potekal v prostorih Motela Port ( www.port-turizem.si ) na Ankaranski 7 (v bližini InterSpar-a) v Kopru od 10. do 17. ure. V času seminarja bo polurni odmor za malico, zato se prosi udeležence, da prinesejo malico s seboj.
S plačilom preko spletne strani http://attackproof.com/ModShop/ShowProduct/50486/ ali nam do 9. novembra 2008 znaša cena seminarja 60 EUR. Brez predhodnega plačila znaša cena seminarja (po 9. novembru 2008) 65 EUR (v koliko bo še prostih mest). Glede prijav in plačila se lahko dogovorite tudi z nami.
Za udeležbo na seminarju ni potrebno imeti predhodnih izkušenj z borilnimi veščinami. Seminarja se lahko udeležite v običajnih oblačilih in obutvi. Seminar bo potekal v angleškem jeziku. Po zaključku seminarja bodo s strani izvajalca udeleženci prejeli potrdilo o udeležbi na seminarju (udeleženci, ki se na seminar ne bodo predhodno prijavili bodo potrdilo prejeli naknadno).

Za dodatne informacije smo vam na razpolago:
- samoobramba@gmail.com oz. 041/520-956 (Igor)
- scombat@gmail.com oz. 040/764-452 (Aljoša)
Število mest je omejeno, zato prosimo, da se prijavite pravočasno!

Vabljeni! Samoobramba.net
Izvirna novica
Ego sum alpha et omega, primus et novissimus, principium et finis.
"Eat like a horse, train like a demon and grow like a weed!"
Uporabniški avatar
udovich
SITE ADMIN
 
Prispevkov: 1676
Pridružen: Po Mar 14, 2005 5:24 pm
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Igor R. » Po Nov 03, 2008 2:10 pm

Hvala Denis za obvestilo! :D
Še nekaj je prostoh mest. Če koga zadeva zanima bo dobrodošel.
Uporabniški avatar
Igor R.
MODERATOR
 
Prispevkov: 54
Pridružen: Pe Okt 31, 2008 2:58 pm
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Igor R. » Če Nov 27, 2008 9:08 am

Seminar je mimo. Nekaj utrinkov si lahko pogledate na tem nalovu: http://www.samoobramba.net/seminar2.htm
Uporabniški avatar
Igor R.
MODERATOR
 
Prispevkov: 54
Pridružen: Pe Okt 31, 2008 2:58 pm
Kraj: Koper


Vrni se na Samoobramba- 21.st CENTURY COMBATIVES

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron