Stran 1 od 1

Treningi realistične samoobrambe v Kopru

OdgovorObjavljeno: Sr Avg 26, 2009 10:45 am
Napisal/-a Igor R.
Vabimo interesente, da se pridružijo naši vadbeni skupini v Kopru. Treningi so rekreativni in netekmovalne narave. Osrednji del vadbe zajema treniranje osnov samoobrambe ter vaj za razvijanje samoobrambnih spretnosti. Vabljeni vsi, ki želite bolj živega pristopa k borilnim veščinam in vadbo brez poškodb. Več si preberite tukaj: http://www.samoobramba.net/practice.htm

S treningi v novi sezoni začnemo ponovno septembra. Kot do sedaj bodo treningi potekali v Kopru vsak petek, med 20. in 21.30 uro.
Interesenti naj nas kontaktirajo na: samoobramba@gmail.com

Treningi bodo potekali tudi v Ljubljani ter verjetno tudi v Trstu.

OdgovorObjavljeno: To Avg 31, 2010 8:39 am
Napisal/-a Igor R.
Nova sezona treningov realistične samoobrambe se začne v sredo, 1. septembra 2010. Treningi bodo potekali ob ponedeljkih in sredah med 20. in 21.30 uro v pritličnih prostorih za dvorano Bonifika v Kopru (Cesta Zore Perello - Godina 3).
Cena mesečnega treniranja je 30 EUR. Kdor se odloči, da bo treniral samo en dan v tednu (ali samo ob ponedeljkih ali samo ob sredah) je cena treniranja 20 EUR. Vadnina za tekoči mesec se poravna vsak prvi trening v mesecu! Cena za enkraten obisk treninga je 15 EUR, cena individualne vadbe pa 20 EUR/uro. Prvi trening je poskusni in se lahko trenira brezplačno. Ogledov treningov ni!

OdgovorObjavljeno: To Avg 31, 2010 8:52 am
Napisal/-a udovich
če koga resnično zanima, naj pride, lahko mi verjame, da mu ne bo žal,...

OdgovorObjavljeno: Če Nov 04, 2010 4:00 pm
Napisal/-a Igor R.
Denis, verjetno se boš z mano strinjal, da je pri "bojevanju" moč relativna. In sicer je odvisno tudi od tega koliko moči lahko posameznik usmeri v bojevanje oz. v udarce. Res je, da močnejši (in težji) ljudje so tu v prednosti, ker pač imajo že v štartu večji potencial. Dejansko pa se lahko z "vadbo" ta izkoristek zelo poveča. To kar mi delamo temelji na tem, da razvijamo gibanje posameznika v tej smeri, da se lahko svojo moč čimbolj učinkovito uporabi.
Tako, da se lahko tisti, ki so res močni, naučijo kako to moč čimbolj izkoristiti pri bojevanju.
Vabljeni!

OdgovorObjavljeno: Če Nov 04, 2010 4:54 pm
Napisal/-a udovich
Igor R. napisal/-a:Denis, verjetno se boš z mano strinjal, da je pri "bojevanju" moč relativna. In sicer je odvisno tudi od tega koliko moči lahko posameznik usmeri v bojevanje oz. v udarce. Res je, da močnejši (in težji) ljudje so tu v prednosti, ker pač imajo že v štartu večji potencial. Dejansko pa se lahko z "vadbo" ta izkoristek zelo poveča. To kar mi delamo temelji na tem, da razvijamo gibanje posameznika v tej smeri, da se lahko svojo moč čimbolj učinkovito uporabi.
Tako, da se lahko tisti, ki so res močni, naučijo kako to moč čimbolj izkoristiti pri bojevanju.
Vabljeni!

itak, da se popolnoma strinjam s teboj, zelo dobro si to napisal, predvsem pa razumljivo. pridite pogledat, preizkusite treninge samoobrambe, predvsem pa preizkusite sebe in svoje sposobnosti.

OdgovorObjavljeno: So Feb 25, 2012 8:04 pm
Napisal/-a Igor R.
Z mesecem februarjem 2012 smo začeli drugi semester treningov realistične samoobrambe po programu 21st Century COMBATIVES v sezoni 2011/2012!
V prvem semestru je bil poudarek predvsem na golorokem bojevanju, z drugim semestrom pa bomo začeli dodajanjem določenih specialnosti (predvsem bojevanje na tleh, obramba pred oboroženim napadom in obramba pred več napadalci).
Treningi bodo kot dosedaj potekali v Kopru ob torkih in četrtkih med 20. in 21.30 uro v pritličnih prostorih za dvorano Bonifika.
Vabljeni k vpisu so tudi novi člani! Osrednji del treninga ostajajo osnove samoobrambe, tako da so treningi primerni tudi za začetnike.