KRVNE SKUPINE

Moderatorji: udovich, PIKA

KRVNE SKUPINE

OdgovorNapisal/-a PIKA » So Nov 24, 2012 3:51 pm

Iz Washingtona poročajo, da naše krvne skupine sporočajo veliko več o nas kot smo si prej mislili. Že dolgo časa je priljubljeno prehranjevanje po ključu krvnih skupin, celo osebnostne lastnosti se menda da pripisati določeni krvni skupini. Zdaj lahko s pomočjo krvne skupine ugotovite tudi velikost tveganja za bolezni srca in ožilja.
Na Japonskem, v Koreji in številnih drugih vzhodnoazijskih državah verjamejo, da krvna skupina pove več o človeku kot si mislimo.
Ljudje, ki imajo krvno skupino A naj bi bili: odkritosrčni, ustvarjalni, razumni, zadržani, potrpežljivi in odgovorni, a hkrati pedantni, preveč odkriti, trmasti in napeti. Ljudje, ki imajo krvno skupino B naj bi bili: divji, aktivni, ljudje akcije, kreativni, strastni in močni, vendar sebični, neodgovorni, ne odpuščajo in so nepredvidljivi.
Ljudje, ki imajo krvno skupino AB naj bi bili: mirni, razumni, imajo se pod nadzorom, družabni in prilagodljivi, hkrati pa so kritični, neodločni, pozabljivi in neodgovorni ter se pogosto obnašajo, kot da imajo razcepljeno osebnost.
Ljudje, ki imajo krvno skupino O naj bi bili: prijetni, družabni in optimistični, ampak samovšečni, nesramni, ljubosumni in arogantni.
PIKA
MODERATOR
 
Prispevkov: 89
Pridružen: Pe Mar 31, 2006 5:35 pm
Kraj: KP

Vrni se na Zdravo življenje - Razno,...- other

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron